Schrijf je in voor de studiedag Ontwerp ruimte voor de fiets


Op donderdag 7 oktober organiseert Fietsberaad Vlaanderen en Stad & Architectuur de studiedag “Ontwerp ruimte voor de fiets!” i.s.m. de Deense Ambassade.

Ontwerpkwaliteit: sleutel voor succes
Inspirerende fietsinfrastructuur spoort aan tot een zachte herovering van de stad. Ze biedt kansen voor de opwaardering en beleving van de stedelijke ruimte. Word je graag geïnspireerd omtrent ontwerpen op maat van de fiets? Kom dan zeker naar onze studiedag. De inschrijvingen zijn geopend.

Wat mag je verwachten?
We geven inspiratie om projecten integraal te ontwerpen met meer fietskwaliteit én belevingswaarde voor actieve weggebruikers. Want veel infrastructuur voor verplaatsingen wordt overwegend functioneel aangelegd. Een betere belevingswaarde doet nog meer mensen fietsen. En zo is er weer een grotere belevingswaarde van de stads- en dorpskern als geheel.

We tonen kwaliteitsvolle projecten uit binnen-en buitenland en voeren gesprekken over hoe projecten tot stand kwamen. Handig om te weten welke valkuilen je best vermijdt om het beter te doen. Laat je inspireren tijdens onze studiedag op 7 oktober in Leuven. Met Helle Soholt (Gehl Architects, keynote), Laurent Ney, Filip Watteeuw, Erik Wieërs, Lieselotte Gevens en vele anderen. Bekijk hier de presentaties.

Presentaties studiedag

Waar en wanneer

Donderdag 7 oktober van 9u00 tot 17u00 in 30CC/Minnepoort, Dirk Boutslaan 62 in Leuven.

Deelnameprijs

  • 95 euro voor VVSG-leden, leden van Stad & Architectuur, alle overheden en socio-culturele organisaties
  • 175 euro voor alle anderen

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van VVSG.
Nog nooit deelgenomen aan een evenement van VVSG? Dan maak je eerst een profiel aan. Je ontvangt na deelname een factuur.

Schrijf in